KONTAKTI

Rr. Musine Kokalari Nr.12A, afër PTK dhe Qendrës së Mjekësisë Familjare në Dardani, 10000 Prishtinë, Kosovë

Për provime:
provimet@deutschzentrumkosovo.com

Për Kurse:
kurset@deutschzentrumkosovo.com

Tel:  +383 (0)38 525 055

Mob: +383 (0)45 666 056​

  Rr. Adem Jashari, Nr. 16, 60000 Gjilan (përballë Postës së madhe)​

Për provime:
provimet@deutschzentrumkosovo.com

Për kurse:
kurset.gjilan@deutschzentrumkosovo.com

Tel: +383 45 343 234

prishtinë

gjilan

Prishtinë

Gjilan

Rrjete Sociale